Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes
Hello everybody, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes is one of the most favored of current trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes is 2 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes using 4 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
je préfère un écrasé de pommes de terre à la purée bien lisse ... j'y ajoute selon ce qu'il accompagne de l'huile de truffes, du beurre (avec un peu de noix de muscade) ou de l'huile d'olive (avec une gousse d'ail confite)
Ingredients and spices that need to be Take to make Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes:
- 3 pommes de terre à chair farineuses
- 1 cuillère à soupe d'huile de truffes
- sel
- poivre
Steps to make to make Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes
- Faites cuire les pommes de terre avec la peau à l'eau (démarrer à l'eau froide) avec une poignée de gros sel.
- Quand elles sont cuites égouttez-les et laissez-les refroidir un peu avant de les éplucher.
- Une fois épluchées, coupez les pommes de terre en gros cubes et mettez les dans une casserole à feu vif pour que la chair sèche un peu
- Mélanger tout le temps pour ne pas qu'elle accrochent à la casserole et pour les écraser.
- Quand vous avez la bonne consistance ajouter l'huile de truffe et le poivre. mélanger mais pas trop pour ne pas rendre l'écrasé élastique.
- Servez avec une viande rouge ou de l'agneau.
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make straightforward changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation skills for novices you do not need to learn them but only if you understand some easy food preparation methods.
This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Écrasé de pommes de terre à l'huile de truffes. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment