Soupe de langue d'oiseau

Soupe de langue d'oiseau

Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Soupe de langue d'oiseau. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Soupe de langue d'oiseau is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Soupe de langue d'oiseau is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Soupe de langue d'oiseau, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Soupe de langue d'oiseau delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Soupe de langue d'oiseau is 3 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Soupe de langue d'oiseau estimated approx 1 heure.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Soupe de langue d'oiseau using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

N'ayez pas peur, on ne va pas manger des langues d'oiseau, on appelle ces pâtes ainsi car elles ressemblent à des langues d'oiseau. Elles sont un peu ovales et pointues de chaque côté.

Ingredients and spices that need to be Take to make Soupe de langue d'oiseau:

  1. 500 g viande (j'ai pris épaule d'agneau)
  2. 250 g pâtes langue d'oiseau
  3. 3 carottes
  4. 3 pomme de terre
  5. 3 tomates
  6. 2 oignons
  7. Paprika, poivre, canelle-gingembre en poudre, sel, raselhanout
  8. Coriandre et menthe
  9. 1 cuillère à soupe sauce tomate

Instructions to make to make Soupe de langue d'oiseau

  1. Couper la viande selon la taille souhaitée, laver et garder de côté.
    Dans une marmite, faire chauffer du beurre et de l'huile, mettre l'oignon émincée et dès qu'ils deviennent translucides ajouter la viande.
  2. Bien tourner la viande et saupoudrer les épices : menthe, paprika, poivre, canelle, gingembre, raselhanout (jaune ou rouge), curcuma (facultatif), sel.
    Une fois les épices bien mélanger, y jeter les légumes : pomme de terre, carottes et tomates.
    Verser 1 litre d'eau et laisser cuire à feu moyen pendant 20 minutes.
  3. Vérifier la cuisson de la viande, si elle n'est pas cuite, laisser cuire encore le temps qu'il faut.
    Une fois que la viande est cuite, ajouter la sauce tomate et la coriandre.
  4. A présent, verser en pluie les pâtes (non pré-cuites). Remuer de temps en temps pour que ça ne colle pas au fond, ceci jusqu'à la cuisson des pâtes.
    Vous aurez sûrement besoin d'ajouter de l'eau car cette soupe se solidifie rapidement même après extinction du feu donc n'hésitez pas à faire une soupe liquide.
    Servir avec du pain.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet just if you master some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes however its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Ultimate Soupe de langue d'oiseau. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Betterave marinée

Tarte aux Pommes 🍎 & Cannelle 100% maison

Poulet pomme de terre au four