Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron
Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron using 8 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.
Il y a un gâteau japonais qu'il s'appelle "Ukishima" en farine de riz, une pâte d'haricots blancs et des œufs. J'ai remplacé la pâte d'haricots blancs par chocolat blanc et marron.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron:
- 100 g marron purée
- 50 g sucre
- 50 g chocolat blanc sucré
- 40 g yaourt
- 1/2 cuillère à soupe sucre
- 60 g Joushin-k (farine de riz)
- 2 œufs
- 30 g sucre
Instructions to make to make Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron
- Ingrédients
- Moule.
- Séparer 2 œufs jaunes et blancs.
- Faire une pâte de marron--Mélanger 50g de marron purée et 50g de sucre. Mettre un jaune d'œuf et les mélanger.
- Mettre 30g de farine de riz et les mélanger.
- Faire une pâte de chocolat blanc--Fondre 50g de chocolat blanc dans une casserole bain-marie. Ajouter 40g de yaourt et les mélanger bien. Retirez la casserole du feu quand le chocolat est fondu.
- Ajouter 1/2 cuillère à soupe de sucre et les mélanger. Mettre un jaune d'œuf et les mélanger.
- Mettre 30g de farine de riz et les mélanger.
- Faire meringue (2 blanc d'œufs + 30g sucre).
- Mélanger 1/2 de la meringue et la pâte de marron. La mettre dans le moule. Lisser cette surface.
- Mélanger l'autre 1/2 de la meringue et la pâte de chocolat blanc. La mettre dans le moule. Lisser cette surface.
- Le mettre dans une vapeur. (Mettre des baguettes pour faire un espace sous le moule.) Le vapeur pendants 20minuites. Prendre le gâteau dans le moule. Le refroidir sur un gril avec une couverture en coton.
- Le couper et déguster.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make simple modifications to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for newbies you do not need to discover them yet only if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick as well as very easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Award-winning Un Gâteau en farine de riz avec chocolat blanc et marron. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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