Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé is Pour 4 personne. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé:
- 1/2 chou-vert coupé en julienne
- 3 grosses Pommes de terre par personne environ
- 2 gros oignons hachés menu
- 300 g gros Lard salé coupé en morceaux
- 4 gousses d'ail épluchée et écrasées
- Sel et poivre
- 2 piments séchés (ceux de ma réserve)
- Huile de cuisson (moi j'utilise l'arachide)
Instructions to make to make Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé
- Préparer la potée. Mettre de cuillère à soupe d'huile et rissoler les oignons.
- Puis ajoutez le chou et le faire cuire quelques minutes sur feu vif
- Rajoutez les pommes de terres coupées en rondelles et continuer la cuisson tout en remuant et en ajouter 1 l d'eau. Porter à ébullition puis réduire de moitier, le feu, avec un couvercle. Remuez de temps en temps. Salez et ajouter du poivre noir à votre goût.
- Préparer la cuisson du lard, dans une poêle, mettre 1 cuillère à soupe d'huile de cuisson. Mettre les gousses d'ail écrasées avec 2 piments secs (rouge et vert pour moi)et saisir sur feu vif.
- Rajoutez ensuite le Lard en morceaux et les saisir puis terminer la cuisson sur feu doux.
- Découvrez la casserole de son couvercle, vérifiez que l'eau de cuisson est presque évéporée, si pas, augmentez le feu et mélangez le contenu sans arrêter jusqu'au moment qu'il ne reste presque plus de jus.
- Versez le Lard et sa sauce avec l'ail et les piment, dans la casserole, bien mélanger et servir chaud
- Un bon vin rouge du Midi, Les Bramas de la Corbières, ici un 2014, est un délice avec une bonne potée.
- On peut mettre de la potée tiède sur une tranche de pain, c'est un régal blanc
As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a dish that uses less or even more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes on time. As for basic cooking skills for beginners you don't need to learn them yet just if you grasp some straightforward cooking strategies.
This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Perfect Potée de chou vert et pommes de terre avec Lard salé. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment