Filets de poulet pochés et sauce aux champignons

Filets de poulet pochés et sauce aux champignons

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Filets de poulet pochés et sauce aux champignons. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Filets de poulet pochés et sauce aux champignons is one of the most favored of current trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Filets de poulet pochés et sauce aux champignons is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Filets de poulet pochés et sauce aux champignons, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filets de poulet pochés et sauce aux champignons delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Filets de poulet pochés et sauce aux champignons is 2 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Filets de poulet pochés et sauce aux champignons estimated approx 15 min.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Filets de poulet pochés et sauce aux champignons using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Une recette sans gluten et sans produits laitiers avec une cuisson douce qui permet au blanc de poulet de rester moelleux. Un vrai régal, j’ai été conquise !

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Filets de poulet pochés et sauce aux champignons:

  1. 2 filets de poulet
  2. 1 litre d'eau environ
  3. 4 champignons de Paris
  4. 1/2 gousse d'ail
  5. 10 cl crème végétale
  6. 1 c à soupe persil haché
  7. 1 c à soupe huile d'olive
  8. 1 pincée muscade
  9. sel
  10. poivre

Instructions to make to make Filets de poulet pochés et sauce aux champignons

  1. Dans une casserole, je fais chauffer 1 L d'eau... à peu près !
  2. Pendant ce temps, je passe la viande sous un filet d'eau froide pour la nettoyer correctement.
  3. Je découpe les filets en tronçons épais (environ 2 cm) pour que la cuisson soit plus homogène, et surtout pouvoir la vérifier ! Tu peux aussi laisser les filets entiers, mais avec le risque qu'ils ne cuisent pas à cœur. Pour ma part, je préfère les découper 😉.
  4. Dés l'ébullition, je coupe le feu et je plonge les morceaux de poulet dans l'eau chaude.
  5. Je laisse cuire à couvert environ 10 minutes. Si tes filets sont entiers, compte plutôt 12 minutes et vérifie la cuisson au centre.
  6. Pendant ce temps, j'émince les champignons et je les fais doucement revenir dans l'huile d'olive.
  7. Quand ils ne lâchent plus d'eau, j'ajoute l'ail et le persil hachés, un peu de sel et de poivre.
  8. Je verse la crème végétale, je saupoudre de muscade et je mélange en laissant chauffer légèrement.
  9. Et voilà ! Entre temps, j'ai sorti de l'eau chaude, les morceaux de poulet cuits et je les nappe avec la sauce.
  10. Pour une bonne association de goûts, je sers avec les champignons farcis au fenouil 😉.

As your experience and confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or more components or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for novices you don't require to learn them but only if you grasp some basic food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick and simple lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Homemade Filets de poulet pochés et sauce aux champignons. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Betterave marinée

Tarte aux Pommes 🍎 & Cannelle 100% maison

Poulet pomme de terre au four